Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

    Sağlık-Sen Genel Başkanı Doğan: “Aile hekimi de aile sağlığı hemşiresi ve ebesi de halk sağlığının temel taşıdır”

    Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, sosyal medyada paylaştığı açıklamada aile hekimlerine yapılan maaş kesintilerini sert bir dille eleştirdi. Maaş kesintilerinin insanlık, vicdan ve adaletle bağdaşmadığını belirten Doğan, kesintilere karşı tepkisini dile getirdi ve aile sağlığı çalışanlarının yanında olduklarını vurguladı. Güvence sağlanması ve adaletli düzenleme talebinde bulundu.

    Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut

    Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, aile hekimlerinin maaşlarında yaşanan kesintilere ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Doğan, aile hekimlerinin, aile sağlığı hemşirelerinin ve ebelerin sağlık hizmetlerinde temel bir role sahip olduklarını belirterek, bu kesintilerin sistemi olumsuz etkileyebileceğini ifade etti.

    Başkan Doğan, hasta sayısının azalması nedeniyle yapılan kesintilerin adil olmadığını vurgulayarak, sağlık çalışanlarının emeğine saygı duyulması gerektiğini aktardı. Ayrıca Doğan, maaşlardaki bu kesintilerin sağlık hizmeti sunma motivasyonunu da olumsuz etkileyebileceğine dikkat çekti.

    Başkan Doğan, yaşanan bu haksızlıkların düzeltilmesi için Sağlık-Sen olarak gerekli adımların atılacağını ve aile hekimlerinin, aile sağlığı hemşirelerinin ve ebelerin haklarını savunmaya devam edeceklerini belirtti. Son olarak, sağlık çalışanlarının maaşlarının adaletli bir şekilde düzenlenmesi gerektiğini vurgulayarak, bu konudaki mücadelelerinin kararlılıkla devam edeceğini ifade etti.

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı
    Sıradaki Haber Bakan Göktaş’tan metan gazından zehirlenen askerlere ziyaret