1. Haberler
  2. SAĞLIK
  3. Şehir Hastanesi Başarılı Ameliyatlara İmza Atıyor

Şehir Hastanesi Başarılı Ameliyatlara İmza Atıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hastanemizde Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Başarılı Ameliyatlara İmza Atıyor

Yozgat Şehir Hastanemize yakın zamanda göreve başlayan Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Nazlı Aylin Vural başarılı ameliyatlara imza atıyor.

Konu ile ilgili konuşan Op. Dr. Nazlı Aylin Vural; “Yozgat Şehir Hastanesinde Laparoskopik Cerrahi ve diğer yöntemlerle başarılı sonuçlar alıyoruz.

Laparoskopik cerrahi, kadın sağlığı alanında elimizdeki en güçlü yöntemlerden biri. Küçük kesilerle yapılan bu minimal invaziv cerrahi daha az ağrı ve daha az enfeksiyon riski anlamına geliyor. Birçok jinekolojik problemi çözmede etkin bir yöntem olan laparoskopi, jinekolojik onkolojide kanser vakalarında da modern cerrahinin sunduğu en önemli avantajlardan biri. Bu cerrahi yöntem sayesinde kadınların yaşam kalitesi artıyor ve kısa sürede sağlıklarına kavuşabiliyorlar.” Dedi.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan; “Hastanemizde yeni göreve başlayan Jinekolojik Onkolojik Cerrahisi Branşı ve Cerrahi Onkoloji Branşı başarılı ameliyatlara imza atmaya başladı. Hastanemiz teknik imkanlar bakımından çok zengin bir skalaya sahip. Op. Dr. Nazlı Aylin Vural ve Op. Dr. Özhan Albayrak’ın göreve başlaması hastalarımızın başka ille gitmelerine gerek kalmadan hastanemizde tedavi görmelerine ve şifayı bulmalarına vesile oldu.” Dedi.

haber merkezi

Şehir Hastanesi Başarılı Ameliyatlara İmza Atıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin