Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

    Sıcaktan bunalan vatandaşlar soluğu parklarda aldı

    Çorum’da yoğun sıcak hava sebebiyle vatandaşlar parklara akın etti. Termometreler 34 dereceyi gösterirken, ağaç gölgelerinde serinlemeyi tercih ettiler. Muhammet Emir Yılmaz ise köpeğiyle parkta gezerek sıcak havadan kaçtı. Evde duramayanlar için dışarıda vakit geçirmenin daha iyi olduğunu söyledi.

    Çorum'da yoğun sıcak hava

    Çorum’da sıcak havanın etkisini artırmasıyla birlikte, vatandaşlar parklara hücum ederek ağaç gölgelerinde serinlemeye çalıştılar.
    Çorum’da sıcak hava dalgasının etkisini yoğun bir şekilde hissettirmesi sonucunda, vatandaşlar parklara akın etti. Termometrelerin 34 dereceyi gösterdiği şehirde, serinlemek isteyen insanlar, parklarda ağaç gölgelerinde soluklandılar. Şehirdeki parklarda kalabalık oluşturan vatandaşlardan bazıları aileleriyle piknik yaparken, diğerleri ise ağaç gölgelerinde kitap okudular.
    “Bugün hava gerçekten çok sıcak olduğu için evde kalamadık.”
    Köpeğiyle serinlemek için parka gelen Muhammet Emir Yılmaz adlı bir vatandaş, “Ben üniversite öğrencisiyim ve Çorum’da yaşıyorum. Hava çok sıcak. Biraz serinlemek için köpeğimi alıp dışarı çıkmaya karar verdim. Şu anda parktayız; en azından burada biraz esinti var. Bugün hava gerçekten çok sıcak olduğu için evde kalamadık. Köpeğim de sıcaktan bunalınca birlikte dışarı çıktık. Mahallemizdeki parka geldik. Hem köpeğimi gezdiriyorum hem de ben serinliyorum. Vatandaşlara bugün sıcak hava nedeniyle dikkatli olmalarını öneririm,” şeklinde konuştu.

    Çorum'un Alaca ilçesine bağlı Geven
    Sıradaki Haber Alevlere teslim olan 3 ev ve 160 dönüm arazi zarar gördü, 2 kişi gözaltına alındı