Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

    Sincan Park’ta ’Okçuluk Şampiyonası’ düzenlendi

    Sincan Belediyesi, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Sincan Park’ta düzenlenen Okçuluk Şampiyonası ile start aldı. Katılım yoğunluğuyla dikkat çeken turnuvada dereceye giren gençler madalya ve kupa ile ödüllendirildi. Ercan, gençlere başarılar dileyerek etkinliklere katılımın memnuniyet verici olduğunu belirtti.

    Sincan Belediyesi, Gençlik Haftası

    Sincan Belediyesi’nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği etkinlikler, 17 Mayıs’ta Sincan Park’ta yapılan Okçuluk Şampiyonası ile başladı. Sporcular arasındaki çekişmeli mücadele sonucunda dereceye girenler, madalya ve kupa ile ödüllendirildi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da sporcuları yalnız bırakmadı ve onlarla birlikte ok atarak etkinliğe renk kattı.

    Başkan Ercan, gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak, “Gençlerimiz hepsi birbirinden yetenekli; bazıları spor alanında, bazıları sanat alanında başarılı. Gençlik Haftamız kutlu olsun. Önümüzdeki günlerde yapılacak etkinliklerle birlikte gençlerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum.” dedi. Ercan ayrıca, gençlerin etkinliklere ilgi göstermesinden memnuniyet duyduğunu belirterek, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

    Ankara'da 14 yaşındaki S.Y., evinde
    Sıradaki Haber Ankara’da 14 yaşındaki kız çocuğu başından vurulmuş halde ölü olarak bulundu