Trabzon’un 2. Amatör Küme Ligi’nde oynanan Uçarsuspor ile Arsinspor arasındaki maçın sonunda iki takım oyuncuları arasında bir kavga çıktı. Maç, Akyazı’da gerçekleşti ve son düdükle birlikte olaylar patlak verdi. Maçın hakemine yönelik yapılan tartışmalı kararlara karşı büyük bir tepki vardı.
Maçın son anlarında verilen kararlar büyük bir infiale yol açtı, özellikle Uçarsuspor lehine çalınan penaltı sonrası Arsinspor’un tepkisi arttı. Uçarsuspor’un 3-2 galip gelmesinin ardından saha içinde gerginlik yaşandı. Arsinsporlu yönetici ve oyuncuların hakeme olan tepkisiyle birlikte, iki takım oyuncuları arasında arbede başladı. Güvenlik güçlerinin müdahalesiyle hakem sahadan çıkarılabildi.
Arsinspor Kulübü, maçtaki hatalı kararları gerekçe göstererek tepkisini dile getirdi. Uçarsuspor Kulübü ise olayların futbolun olumlu gelişimine katkı sağlamadığını ve adlarının böyle olaylarla anılmasını istemediklerini belirtti. Maçta yaşanan olumsuzluklarla ilgili olarak federasyondan adalet talep eden kulüpler, sporseverlerden anlayış beklediklerini ifade ettiler.