Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ücretsiz İngilizce Kursu Başlıyor!

Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim

Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Millet Kursu kapsamında öğrencilerin İngilizce dil becerilerini geliştirmek amacıyla iki farklı yaş grubuna yönelik ücretsiz İngilizce konuşma kursları başlatıyor. İlkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik bu kurslarla, öğrencilerin hem kendilerini İngilizce ifade edebilmeleri hem de pratik yaparak dil gelişimlerini sağlamaları hedefleniyor.

İlkokul Öğrencilerine Ücretsiz İngilizce Kursu

İlkokul 4. sınıf öğrencilerine yönelik başlatılan “Speaking Kursu”, öğrencilerin eğlenerek yeni bir dil öğrenmelerini sağlamak amacıyla düzenleniyor. Bu kurs, çocukların kendilerini İngilizce olarak ifade edebilme yeteneklerini geliştirmeyi ve dil öğrenmeyi eğlenceli hale getirmeyi hedefliyor.

Ortaokul Öğrencileri için “Learn English” Kursu

Ortaokul düzeyindeki öğrenciler için Şehit Öğretmen Bayram Tekin Ortaokulu’nda düzenlenecek olan “Learn English” kursu, öğrencilerin İngilizce diyalog kurabilecek seviyeye ulaşmalarını sağlamak için başlatıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde gerçekleştirilecek bu kurs, öğrencilerin dil bilgisi dışında pratik konuşma becerilerini geliştirmeye yönelik bir eğitim sunacak.

Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Sağlam yaptığı açıklamada; Öğrencilerin yabancı dil becerilerini artırmak amacıyla bu tür projelere devam edeceklerini belirterek, her iki kurs da tamamen ücretsiz olup, deneyimli öğretmenler eşliğinde dil pratiği odaklı etkinliklerle desteklenecektir. Tüm öğrencileri bu fırsattan yararlanmaya davet ediyoruz”dedi.