Kırıkkale’de, bir yayaya karayolunda otomobil çarptı ve yayayı ağır şekilde yaraladı. Kaza, aslında yayaların kullanımı için özel olarak yapılmış olan 100 metre ilerideki üst geçidin tercih edilmemesi nedeniyle meydana geldi.
Kırıkkale-Kayseri karayolunda, karşıya geçmeye çalışan G.Y.’ye, M.D. yönetimindeki 71 EF 769 plakalı Opel marka araç çarptı. Olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi sağlık ve polis ekiplerini olay yerine yönlendirdi.
Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan G.Y., sağlık ekiplerince müdahale edilerek hastaneye sevk edildi ve durumunun iyi olduğu belirtildi. Araçta meydana gelen maddi hasarın tespiti için trafik ekipleri inceleme yaptıktan sonra aracı otoparka çekti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
