Yozgat Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Yerköy Bağlarbaşı Spor, 2024 sezonunda yaşadığı maddi imkansızlıklar nedeniyle istediği başarıyı elde edemedi. Kendi imkanlarıyla faaliyetlerini sürdürmeye çalışan ekip, yeterli maddi destek sağlanamayınca hedeflediği performansı sahaya yansıtamadı.
Sezon sonunda teknik direktör Tarık Erbaş ile yollarını ayıran Yerköy Bağlarbaşı Spor, yeni sezon için teknik direktör arayışına başladı. Takım oyuncuları, 2025 sezonunda Yerköy iş dünyasından maddi destek beklediklerini ifade ederek, bölgenin takımına sahip çıkılmasını talep etti.
Kulüp yetkilileri, yeni sezonda daha güçlü bir kadro ve daha sağlam bir altyapı için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Yerköy halkının ve iş insanlarının desteğiyle Bağlarbaşı Spor’un başarıya ulaşabileceği vurgulandı.