1. Haberler
  2. SİYASET
  3. Yerköy’de Yerel Sorunlar Gündemde: AK Parti Milletvekili Emre Çalışkan’dan Önemli Ziyaret

Yerköy’de Yerel Sorunlar Gündemde: AK Parti Milletvekili Emre Çalışkan’dan Önemli Ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Emre Çalışkan, “Türkiye Buluşmaları” etkinlikleri çerçevesinde Yerköy ilçesini ziyaret etti. Çalışkan’a, Yerköy Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan da eşlik etti.

Şehit Aileleri ve Yerel Muhtarlarla Buluşma

Ziyaretlerinin ilk durağında, Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Fatih Tez ile bir araya gelen Milletvekili Çalışkan ve Başkan Arslan, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve şehit ailelerinin isteklerini dinledi. Ardından Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Osman Eren ile buluşarak, mahalle muhtarlarıyla ilçenin yerel sorunları üzerine istişarelerde bulundular.

Nakliyecilerin Sorunları Gündemde

Çalışkan ve Arslan, daha sonra S.S. Yerköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Aydın Yıldırım’ı ziyaret etti. Nakliye sektörünün yaşadığı zorluklar ele alınırken, çözüm yolları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

AK Parti İlçe Teşkilatı ile Değerlendirme

Ziyaretlerin sonunda, Çalışkan ve Başkan Arslan, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Selahattin Atalay ve ilçe teşkilatını ziyaret ederek parti çalışmalarını değerlendirdi. Ziyarette, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Osman Biçer, Belediye Meclis Üyeleri Ökkeş Arslan, Mustafa Öcek, Hakan Işık ve Burhan Ceylan, Kadın Kolları Başkanı Merve Kılıç ve Gençlik Kolları Başkanı Osman Olcay Tuğ Uyar da yer aldı. Görüşmelerde Yerköy’ün yerel sorunları ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında detaylı istişareler yapıldı.

Yerköy’ün gelişimine katkı sağlamak adına yapılan bu ziyaretlerde, yerel halkın sorunlarının dinlenmesi ve çözüm önerileri sunulması dikkat çeken unsurlardan biri oldu.

Yerköy’de Yerel Sorunlar Gündemde: AK Parti Milletvekili Emre Çalışkan’dan Önemli Ziyaret
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin