Yerköy Haber Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

1.Lig Ekibi ilk defa Yerköy’e geldi

1.Lig Ekibi ilk defa Yerköy’e geldi
19 Ocak 2024 - 16:26

Yerköy Volkanspor U-12 Takımı 18.Ocak 2024 Tarihinde Yerköy şehir stadyumunda 1.lig ekiplerinden Ahlatçı Çorumspor Fk ile hazırlık maçı yaptı. İlk defa 1.Lig Ekibi Yerköy’e gelmiş oldu.

Yerköy Volkanspor Maçı 2-1 kaybetse de oyun genelinde üstün bir oyun sergiledi.

Yerköy Volkanspor İnternational Junior Cup’a katılacak

Yerköy Volkanspor, Antrenör Mehmet Şaşmaz öncülüğünde 20-22 Ocak tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan İnternational Junior Cup’a katılacak.

Yerköy Volkanspor, Antrenörü Mehmet Şaşmaz yaptığı açıklamada, Yerköy Şehir Stadyumunda Ahlatçı Çorumspor Fk ile oynanan hazırlık maçının Antalya Side gerçekleşecek olan İnternational Junior Cup öncesi iyi bir sınav olduğunu açıkladı. Orhan Ekinci

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır