Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Atalay Lidaş, hizmete açıldı

Yerköy’de tarım ve hayvancılığın

Yerköy’de tarım ve hayvancılığın gelişimine önemli bir destek sunacak olan Arslan Atalay Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş.’ye ait Atalay Lidaş lisanslı depoculuk tesisi, Sekili köyünde görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Yerköy’de tarım ve hayvancılığın gelişimine önemli bir destek sunacak olan Arslan Atalay Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş.’ye ait Atalay Lidaş lisanslı depoculuk tesisi, Sekili köyünde görkemli bir törenle hizmete açıldı.

 

Açılışa, Yerköy Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, Başkan Yardımcısı Hasan Ece, AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Selahattin Atalay, Yozgat Barosu Başkanı Muhsin Ayanoğlu, Yozgat İl Genel Meclisi Başkanı Adnan Ünal gibi birçok önemli ismin yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilcileri, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve yoğun bir vatandaş katılımı gerçekleşti.

 

Başkan Arslan, yaptığı konuşmada, Yerköy’ün tarım ve hayvancılık alanında büyük bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayarak, Atalay Lidaş’ın açılışıyla ilçenin tarımsal ürünlerin depolanması ve pazarlanması konusunda önemli bir adım attığını dile getirdi. Tesisin hem üreticilere hem de ilçeye sağlayacağı katkıyı önemle vurgulayan Başkan Arslan, Atalay Lidaş’ın bölge ekonomisine ve istihdamına da olumlu etki yapacağına inancını belirtti.

 

Atalay Lidaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Atalay ise, Yozgat’a ve çevresine böylesine büyük bir katma değerin sunulmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Atalay, tesisin tamamlanması için harcanan 4 milyon dolarlık maliyetin, ilçe tarımının gelişimine büyük bir ivme kazandıracağını ifade etti.

 

Ayrıca Arslan Atalay, şirket bünyesinde istihdam ettikleri 20 çalışanın yanı sıra Atalay Lidaş A.Ş.’de 14 personel ile ilçe ekonomisine katkı sağladıklarını belirterek, yeni açılan tesisin Yozgat’a ve ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu. Çiftçilere seslenen Atalay, Atalay Lidaş A.Ş.’nin TMO’dan randevu alım sisteminin başladığını ve Çarşamba gününden itibaren hububat alımlarına başlayacaklarını duyurdu.

ORHAN EKİNCİ