Yerköy Haber Gazetesi

46. PANDEMİ KURUL TOPLANTISI YAPILDI

46. PANDEMİ KURUL TOPLANTISI YAPILDI
27 Mart 2021 - 12:16

Yozgat Şehir Hastanesinde 2021 Yılı 46. Pandemi Kurul Toplantısı Başhekimimiz Uzm. Dr. Mustafa KOZAN Başkanlığında Düzenlendi.

Hastane Konseyi Toplantısına Yozgat Şehir Hastanesi yöneticileri, idari ve eğitim sorumluları ile birim sorumluları katıldı.
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Kozan, hastanenin 2020 yılı mali tablosu, sağlık hizmetlerine ait veriler ve personel hizmetleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi.
Sağlık hizmetlerine ilişkin verilere değinen Kozan, “Yozgat Şehir Hastanesi olarak sağlık sisteminin en önemli ayağını oluşturuyoruz, teşhis, tedavi ve rehabilitasyon süreçlerinin her birinde aktif rol alıyoruz. Tüm bu hizmetlerin en iyi şekilde sunulmasını sağlayan Şehir Hastanesi Ailesinin her bir üyesine ayrı ayrı teşekkür ederim. Farklı kurum kültürlerinden gelerek yeni bir ortak çalışma kültürü geliştirirken aynı zamanda nitelikli sağlık hizmeti sunma gayretiyle hastanemizin kısa sürede bu verilere ulaşmasına katkı sunan çalışanlarımıza iyi bir çalışma ortamı ve motivasyonlarına etki edebilecek iyileştirmeler üzerinde çalıştığımızı da ifade etmek isterim” dedi.
Kozan, vatandaşların, hastane kapısından girdikleri andan taburcu oldukları ana kadar kendilerinin misafiri ve emanet olduklarını unutulmaması gerektiğinin altını çizdi.
Toplantıya katılanlar söz alarak Şehir Hastanesinde sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi, hasta ve çalışan memnuniyetinin artırılması ile kurumsal aile ortamının güçlendirilmesine ilişkin önerilerini Başhekim Kozan’a ilettiler ve karşılıklı görüş-alışverişlerinin ardından toplantı sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

        Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır