Yerköy Haber Gazetesi

6 BİN KİŞİ GÖNÜL SOFRASINDA İFTAR AÇTI

6 BİN KİŞİ GÖNÜL SOFRASINDA İFTAR AÇTI
18 Nisan 2022 - 15:08
Çiçekdağı Belediyesi ilçe meydanında özlenen bir tabloyu gerçekleştirerek, 6 bin kişiyi Gönül Sofrasında bir araya getirdi.
Başkan Hasan Hakanoğlu tarafından Ramazanın bereketini ve huzurunu birlikte yaşamak amacı ile Çiçekdağlı ve çevre halkını bir araya getiren “Gönül Sofrası”nda yaklaşık 6 bin kişi bir arada oruç açmanın heyecanını yaşadı.
Programa Ak Parti Genel Merkez MKYK üyesi Fatih Çiftçi, Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, Ak Parti İl ve ilçe teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Başkan Hakanoğlu yaptığı açıklamada, Bugün gönül soframızı;
Çiçekdağı’mızın kalbi Çiçekdağı meydanında, siz sevgili Çiçekdağı’lı hemşerilerimin ev sahipliğinde daha öncesinde benzeri görülmemiş bir kalabalık ve coşku ile paylaşmanın şükrünü yaşıyorum.
Kırmamak, kırılmamak, incitmemek, incinmemek, baki kalan bu kubbede bir hoş sâda imiş anlayışı ile bir araya geldiğimiz bu mübarek Ramazan ayının iftar yemeğinde, bizleri her zaman olduğu gibi bugünde yalnız bırakmayan tüm Çiçekdağı halkımıza şükranlarımı sunuyorum.
Program için yoğun emek harcayan, İlçemize hizmet etme yolunda beraber yol yürüyüp, yükümüzü paylaştığımız Ak Parti İlçe Başkanımız Sn.Hilmi Taş nezdinde Çiçekdağı Ak Parti ailesinin her kademesindeki kardeşlerime ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.
Mesai mefhumu gözetmeksizin her daim İlçemize hizmet için beraber çalıştığımız, bugün de İftar organizasyonunu büyük bir samimiyet ve iş ahlakı ile işleten bütün Belediye Personeli arkadaşlarıma minnettar olduğumu belirtmek istiyorum.
Bir olan Rabbim, birliğimizi daim kılsın.
Çiçekdağımıza hizmet yolunda yolumuzu açık eylesin”dedi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır