Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Otobüsteki satırlı saldırgan evinde yakalandı

Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki bir şehir içi otobüste, “yer verme” sebebiyle

Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki bir şehir içi otobüste, “yer verme” sebebiyle çıkan bir tartışma sonucunda, satırla saldırıda bulunan bir kişi, polis ekipleri tarafından evinde yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Çalı Mahallesi’nde sefer yapan bir şehir içi otobüste gerçekleşti. İki yolcu arasındaki başlayan anlaşmazlık kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu esnada, Emirhan K. (21), elindeki satırla otobüse saldırarak tartıştığı 22 yaşındaki Şükür C.’ye yönelik bir saldırı gerçekleştirdi. Neyse ki, ciddi bir yaralanma yaşanmadı ancak otobüsteki diğer yolcular büyük panik yaşadılar. Bu olaylar, otobüsün güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Polis ekipleri, olayın ardından harekete geçerek şüpheli Emirhan K.’yı evinde yakalayıp gözaltına aldılar. Saldırıda kullanılan satır da ele geçirildi. Şüphelinin polis merkezindeki işlemleri hala devam etmektedir.

Simav ilçesine bağlı Naşa beldesinde meydana gelen yangında, yaklaşık 50
Sıradaki Haber Simav’da buğday tarlasındaki yangında 50 dekar alan zarar gördü