Kahramanmaraş’ta polis, uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele faaliyetleri kapsamında gerçekleştirdiği operasyonda 2 şüpheliden birini tutukladı.
Polis kaynaklarına göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ile KOM Şubesi ekipleri, kaçakçılık ve uyuşturucuyla ilgili operasyon düzenledi. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonda bir kişi gözaltına alındı ve yapılan aramalarda, şüphelinin üzerinde, adresinde ve aracında toplam bin 288 adet sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Şüpheli, mahkeme tarafından tutuklandı.
Kaçakçılıkla ilgili operasyon da KOM Şubesi ekipleri tarafından yürütüldü. Bu operasyonda, 8 adet cep telefonu ile 23 adet gümrük kaçağı kulaklık ve akıllı saat ele geçirilirken, 1 şüpheli de gözaltına alındı. Yakalanan şüpheli hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu doğrultusunda yasal işlem başlatıldı.
