Hatay bölgesinde 2011’de Mehmet Uyğur’un, 2012’de ise Selbi Uyğur’un öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturma, yeni bilgilerle birleşerek Kütahya’da Mayıs 2025’te ölü bulunan Nagihan Uyğur dosyasıyla aynı zanlı üzerinde yoğunlaştı.
Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından koordine edilen soruşturma, Mehmet Uyğur cinayetiyle ilişkilendirilen Yaşar Tekeli’nin Kütahya’da öldürülen yeğeni Nagihan Uyğur davasında da yer aldığını ortaya koydu. Hatay’da dosyanın incelenmesi sonucunda, 2012’den bu yana kayıp olan Selbi Uyğur’un da cinayete kurban gittiği anlaşıldı. Şüphelilerin işaret etmesi üzerine Dörtyol ilçesindeki bir portakal bahçesinde yapılan kazıda bulunan kemiklerin Selbi Uyğur’a ait olduğu teyit edildi.
Diğer yandan Kütahya’da, kayıp başvurusu üzerine başlatılan soruşturmada, Börekçiler Mahallesi’ndeki bir evin önünde betonla kapatılmış kuyuda yapılan aramada Nagihan Uyğur’un cesedine ulaşıldı. Olayla ilgili olarak 8 kişi tutuklandı. Nagihan Uyğur davasının ilk duruşmasında tutuklu sanık Yaşar Tekeli, genç kızı öldürdüğünü itiraf etti. Hatay ve Kütahya’daki cinayetlerle ilgili süreç ise ilgili mahkemelerde devam etmektedir.
