Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nevşehir’de emniyet ve jandarmaya 184 yeni araç

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı için ayrılan

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı için ayrılan 184 yeni aracın kabul ve devir töreni düzenlendi.
Nevşehir’de halkın güvenliği ve asayişinin daha etkin bir şekilde sağlanması amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’na tahsis edilen 184 araç, resmi bir törenle hizmete girdi.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Sosyal Tesisi Topuzluhan Restoranı’nda yapılan kabul ve devir törenine Nevşehir Valisi Ali Fidan, AK Parti Nevşehir milletvekilleri, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mehmet Çelik, İl Emniyet Müdürü Serkan Karaman, iş dünyasından temsilciler, il protokolü, emniyet ve jandarma yetkilileri ile birçok davetli katıldı.
Vali Fidan, törende yaptığı konuşmada, Nevşehir’in huzur, düzen ve güvenliğini artıracak önemli bir adımın atıldığını vurgulayarak, devlet-millet iş birliğinin en güzel örneğinin sergilendiğini belirtti. Fidan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın destekleri ve iş dünyasının katkılarıyla gerçekleşen bu yatırımın, şehre 158 araçla hizmet verecek İl Emniyet Müdürlüğü’ne ve 26 araçla İl Jandarma Komutanlığı’na olmak üzere toplam 184 aracın tahsis edildiğini duyurdu.
Yeni araçların, asayiş, trafik kontrolü, devriye faaliyetleri ve olaylara hızlı müdahale gibi alanlarda güvenlik güçlerinin etkinliğini artıracağını dile getiren Vali Fidan, operasyonel kapasitenin güçlenmesinin şehirdeki güvenliği daha da artıracağını belirtti. Araçların suç unsurlarını caydırarak şehirdeki huzur ortamına önemli katkıda bulunacağı ifade edildi.
Güvenliğin ekonomik faaliyetleri, eğitimi ve sosyal hayatı olumsuz etkileyeceğine dikkat çeken Vali Fidan, emniyet ve jandarma teşkilatlarının fedakarca yürüttüğü çalışmaların toplumun huzuru için hayati önem taşıdığını vurgulayarak şehitlere rahmet, gazilere sağlık ve mutluluk, görev yapan güvenlik personeline ise teşekkürlerini iletti.
Vali Fidan, yeni araçların Nevşehir’in güvenli şehir kimliğini daha da öne çıkaracağını belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya, katkı sunan kurumlara ve hayırseverlere teşekkür etti.
Tören, araçların protokol tarafından teslim alınmasının ardından sahada faaliyete başlanmasıyla sona erdi. Yetkililer, araçların önümüzdeki günlerde şehir genelindeki güvenlik hizmetlerinin daha hızlı ve etkin biçimde yürütülmesine katkı sağlayacağını belirtti. Araç teslim töreninin ardından, iş dünyasının katkılarından dolayı teşekkür belgeleri ve plaketler takdim edildi.

Avcılar’da bir metrobüsün motor kısmında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri hızla
Sıradaki Haber Avcılar’da metrobüste yangın