Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ABD’de 600 kilometrelik maratonu 123 saatte tamamlayan sporcu Arda Saatçi Berlin’e dönüşünde coşkuyla karşılandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde 600 kilometrelik ultra maratonu hiç durmadan tamamlayarak

Amerika Birleşik Devletleri’nde 600 kilometrelik ultra maratonu hiç durmadan tamamlayarak 123 saat boyunca koşan ekstrem sporcu Arda Saatçi, Berlin’e dönüşünde büyük bir kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı.
Berlin Brandenburg Havalimanı’na varmadan önce saatlerce bekleyen hayranlar, Arda Saatçi’yi büyük bir heyecanla karşıladı. Bazıları uçağın iniş kapısında, diğerleri ise kutlamalar için Willy Brandt Meydanı’nda toplandı.
Uçak iner inmez artan coşku, Saatçi’nin hayranlarıyla buluşmasıyla doruk noktasına ulaştı. Kalabalık, Arda Saatçi’yi alkışlarla karşıladı ve Türk bayrakları taşıyarak sporcuya destek verdiler.
Hayranlarına hitap eden Saatçi, karşılamadan çok mutlu olduğunu belirterek kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Saatçi, “Buradaki kalabalıkla görünce tüm yorgunluğumun gittiğini hissettim” dedi.
Türk medyasına açıklamalarda bulunan Saatçi, “Gururluyum ve mutluyum. Bu kadar insanın burada olacağını tahmin etmemiştim ama çok mutluyum. Diğer sporculara destek olunması gurur verici. Çok sevindim” şeklinde konuştu. Türkiye’de benzer bir etkinlik yapma olasılığına “İnşallah” yanıtını verdi.
Saatçi, Berlin’de en çok döneri özlediğini ve etkinlik boyunca hayranlarına imza dağıtarak bol bol fotoğraf çektirdiğini ifade etti.
Etkinlik sırasında sık sık “Arda” tezahüratları yapıldı ve Saatçi, hayranlarıyla özçekim yaparak veda etti. Arda Saatçi’nin hayranları, onun arabayla ayrılmasının ardından sevgilerini göstermek için peşinden koşmaya çalıştılar.
Arda Saatçi, ABD’nin California eyaletindeki Death Valley Ulusal Parkı’ndan başlayarak Santa Monica İskelesi’ne kadar olan 600 kilometrelik ultra maratonu 123 saat 21 dakika 10 saniyede tamamlamıştı.

Türk Devletleri Teşkilatı’ndaki Gayriresmi Zirve’ye katılmak üzere Kazakistan’ın Türkistan şehrine
Sıradaki Haber Emine Erdoğan, Türkistan’da Hoca Ahmet Yesevi Türbesi’ni ziyaret etti