Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karşı şeride geçti, 10 kişinin bulunduğu minibüsle çarpıştı: 11 yaralı

Ankara’nın Polatlı-Haymana arasındaki yolunda meydana gelen trafik kazasında, kontrolsüz bir

Ankara’nın Polatlı-Haymana arasındaki yolunda meydana gelen trafik kazasında, kontrolsüz bir şekilde karşı şeride geçen bir tır ile bir minibüs çarpıştı ve 11 kişi yaralandı.
Kaza, Polatlı-Haymana yolundaki su arıtma tesisinin olduğu bölgede gerçekleşti. Şahıslardan elde edilen bilgilere göre, F.Ç. adlı sürücünün kullandığı 63 AKM 294 plakalı tır, yağışın yola neden olduğu kayganlık sonucunda direksiyon kontrolünü yitirerek karşı şeride geçti. Tır, Haymana yönüne seyir halinde olan ve içerisinde 10 asfalt işçisinin bulunduğu A.E. tarafından yönetilen 06 CZY 977 plakalı minibüsle çarpıştı. Çarpışma sonucunda 11 kişi yaralandı. Olay yerine hemen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Haymana ve Polatlı Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Bazı yaralıların durumlarının Ankara’ya sevki için tedavilerine Haymana Devlet Hastanesi’nde başlandı ve daha sonra değerlendirildiği öğrenildi.
Kazaya adı karışan tır sürücüsünün ise hafif şekilde yaralı olduğu ve kaza sonrası gözaltına alındığı bilgisi verildi.

Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi Yusuf Kılıç, Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde
Sıradaki Haber Kayseri’deki feci kazada hayatını kaybeden intern doktor Sakarya’da defnedildi