Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Borç meselesi silahlı kavgaya dönüştü: 1 yaralı

Giresun’un Eynesil ilçesine bağlı Ören beldesinde, iddiaya göre babadan kalan

Giresun’un Eynesil ilçesine bağlı Ören beldesinde, iddiaya göre babadan kalan borç yüzünden çıkan anlaşmazlık silahlı bir çatışmaya dönüştü ve 21 yaşındaki E.E. ağır yaralandı.

Elde edilen bilgilere göre, Giresun’da araç tamirciliği yapan 29 yaşındaki Ş.K., borcunu tahsil etmek için Ören beldesine gitti. İddiaya göre, yaklaşık 5 ay önce babasını kaybeden 21 yaşındaki E.E.’den, babasından kalan borcu isteyen Ş.K. ile genç arasında bir anlaşmazlık yaşandı.

Anlaşmazlık büyüyünce, Ş.K.’ye ait olduğu belirtilen tabanca ateş aldı ve sonucunda E.E. ağır yaralandı. Olayın ardından jandarma ve sağlık ekipleri haberdar edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı E.E., Eynesil Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı ve durumunun ciddiyeti devam ettiği belirtildi.

Ş.K.’nin olaydan sonra tabancayı ve bir bıçağı güvenlik güçlerine teslim ettiği ve kaçmaya çalışmadan jandarma tarafından teslim alındığı belirtildi. Jandarma ekipleri geniş kapsamlı bir soruşturma başlatırken, tabancanın kaza mı yoksa anlaşma sırasında mı ateş aldığının soruşturma sürecinde netlik kazanacağı kaydedildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sakarya Mahallesi’nde, Cennet Tepesi eteklerindeki otluk alanda çıkan yangın, şiddetli
Sıradaki Haber Balıkesir Ayvalık’ta çıkan örtü yangınına müdahale ediliyor