Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erzurum’da acı olay: Psikolojik tedavi gören şahıs derede can verdi

Erzurum’un İspir ilçesinde psikiyatrik tedavi gören 55 yaşındaki bir adam,

Erzurum’un İspir ilçesinde psikiyatrik tedavi gören 55 yaşındaki bir adam, kendisini dere yatağında akıntıya kaptırarak hayatını kaybetti.
Olay, sabah saatlerinde Çatakkaya Mahallesi’nde gerçekleşti. Bilgilere göre, psikolojik tedavi gören iki çocuk babası Köksal Taşçı (55), evinden ayrılarak yakındaki dere yatağına gitti. Taşçı’nın kendisini sudaki akıntıya bıraktığını gören ablası ve mahalle sakinleri hemen jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.
Taşçı’ya ilk müdahale olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Hastaneye kaldırılan Taşçı, yoldayken kalbi durdu. Hastanede doktorlar tarafından uzun süre kalp masajı ve müdahale yapıldı ancak ne yazık ki yaşamını kaybetti. Köksal Taşçı’nın cenazesi, ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılması amacıyla Erzurum Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Jandarma ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı ve soruşturma devam ediyor.

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı’nın denetimleri sonucunda trafik kurallarını ihlal eden
Sıradaki Haber Bilecik’te 439 bin 692 TL’lik trafik cezası uygulandı