Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından yürütülen “Dar Sokaklar Huzur ve Güven Uygulaması” kapsamında bin 338 kişi ve 518 araç kontrol edildi ve 2 aranan şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.
Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı liderliğinde, İstihbarat, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri ile Ergene İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin katılımıyla Velimeşe Mahallesi’nde “Bölgesel Dar Sokaklar Huzur ve Güven Uygulaması (Odak-4)” gerçekleştirildi.
23 tim ve 69 personelin görev aldığı 1 Temmuz 2026 tarihinde saat 14.00 ile 16.00 arasındaki uygulamada toplamda 9 farklı noktada denetimler yapıldı ve 518 araç ile bin 338 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu gerçekleştirildi.
Denetimler esnasında 2 aranan şahıs belirlenerek gerekli yasal işlemler başlatıldı. Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, vatandaşların huzur ve güvenliğini temin etmek amacıyla denetim ve operasyonlara devam edileceğini duyurdu.
