Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Alanya’da itfaiyeye yol vermeyen otomobil sürücüsüne 46 bin TL ceza

Alanya ilçesine bağlı Antalya’da meydana gelen bir olayda, itfaiye aracının

Alanya ilçesine bağlı Antalya’da meydana gelen bir olayda, itfaiye aracının sirenlerini açarak trafik kazasına yetişmeye çalışırken yol vermeyen bir otomobil sürücüsüne yüksek miktarda idari para cezası verildi. Sürücünün ehliyeti 30 gün süreyle geri alınırken aracı da 30 gün boyunca trafiğe çıkması engellendi.
Olay, D-400 Karayolu Mevlüt Çavuşoğlu Bulvarı’nda gerçekleşti. Değirmendere Mahallesi’nde yaşanan trafik kazasına hızla müdahale etmeye çalışan itfaiye aracı, aynı yönde ilerleyen bir BMW marka araç yüzünden zorluklar yaşadı. Sürücüsü henüz belirlenemeyen otomobil, itfaiye aracının siren ve lambalarına rağmen yol vermedi. Bu durum nedeniyle ekiplerin olay yerine geç ulaşmasına neden oldu. Olaylar, bir cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Videoda, siren çalan itfaiye aracına yol vermeyen BMW sürücüsünün tutarsız davranışları görülüyor.
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, olaya ilişkin görüntüleri inceledikten sonra harekete geçti. Yapılan araştırmalar neticesinde itfaiye aracına yol vermeyen otomobil sürücüsüne yasal işlem uygulandı. Kural ihlali yapan sürücüye 46 bin TL idari para cezası kesilirken, ehliyetine 30 gün el konuldu ve aracı da 30 gün süreyle trafiğe çıkması engellendi.

Adana’da, alkollü bir sürücü tarafından çarptıktan sonra yaralanan anne kurtulurken,
Sıradaki Haber 2.40 promil alkollü sürücü çarpıp kaçtı: 58 yaşındaki kadın hayatını kaybetti