Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Çiçekdağı İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi Tamamlandı

AK Parti Çiçekdağı İlçe

AK Parti Çiçekdağı İlçe Başkanlığı, 8. Olağan Kongresi’ni geniş katılımla gerçekleştirdi.

Kongreye, Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, Köseli Belediye Başkanı Mustafa Duran, İl Genel Meclis Üyesi Hilmi Taş, Eski Belediye Başkanı Cahit İşler, Yeniden Refat Partisi ve Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanları, Kırşehir merkez teşkilatından ve ilçe teşkilatından birçok partili yer aldı

ak partçi kırşehir il başkanı

Kongre açılış konuşması yapan AK Parti Çiçekdağı İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul İşler, AK Parti Çiçekdağı İlçe Başkanlığı olarak, 8. Olağan Kongremizi büyük bir coşku ve heyecanla tamamlamış bulunmaktayız. Bu kutsal görevi bizlere layık gören Başta Ak Parti Merkezimize, İl koordinatörümüz Sn. Halise Çiftçi’ye İl Başkanımız Sn Seher Ünsal’a Milletvekilimiz Sn Necmettin Erkan’a İlçe teşkilatımızın değerli delegelerine ve bu süreçte emeği geçen tüm halkımıza ve partililerimize en içten teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım.

Bu vesileyle Birlik ve beraberlik içinde, Çiçekdağımız ve ülkemiz için en iyi şekilde çalışacağımıza olan inancımız tamdır. Bu yolda, partimize gönül veren tüm arkadaşlarımızla, omuz omuza mücadele etmeye ve partimizin hedefleri doğrultusunda hizmet etmeye devam edeceğiz.”dedi.

Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu yaptığı konuşmada; Ak Parti Genel Merkezimizin ve delegelerimizin teveccühü ile İlçe Başkanı olarak seçilen Mehmet Tuğrul İşler kardeşimi ve yönetimini tebrik ediyor, Rabbimden birlik-beraberlik içerisinde İlçemiz için hayırlı işler yapmayı nasip etmesini diliyorum”dedi.

ak parti çiçekdağı

Kongrede, AK Parti’nin yerel ve ulusal düzeydeki vizyonu öne çıkarıldı. Çiçekdağı ve Kırşehir genelinde daha etkin bir yerel yönetim stratejisinin uygulanacağı vurgulandı. Milletvekili Necmettin Erkan ve İl Başkanı Seher Ünsal, partinin bölgedeki gücünü artırmak için çalışmaların hızlandırılacağını ifade ederek, teşkilatın birlik ve beraberlik içinde, bölge halkı için daha güçlü adımlar atacağını vurguladı.

ORHAN EKİNCİ