Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ehliyetini 20 gün önce alan 18 yaşındaki motosikletli geçirdiği kazada hayatını kaybetti

Antalya’da, ehliyetini 20 gün önce almış olan 18 yaşındaki bir

Antalya’da, ehliyetini 20 gün önce almış olan 18 yaşındaki bir genç, motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Vatandaşlar, polis ekiplerinin genç sürücünün cansız bedenini incelediği olay yerinde yoğun ilgi gösterdi.
Kaza, dün gece saat 23.30 sularında Muratpaşa ilçesinde bulunan Kızılsaray Mahallesi, Tonguç Caddesi Tonguç Altgeçidinde meydana geldi. 18 yaşındaki Mehmet Ege Sula’nın kullandığı 07 BSA 572 plakalı motosiklet, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolünü kaybederek yol kenarındaki bir trafik levhasına çarptı ve yaklaşık 150 metre sürüklendikten sonra durabildi.
Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, genç sürücünün hayatını kaybettiğini belirledi. Alt geçit trafiğe kapatılırken, meraklı vatandaşlar polis ekiplerinin incelemesini izledi.
Olay Yeri İnceleme ekibi, genç sürücünün cansız bedenini meraklı bakışlardan korumak için çaba harcadı ve daha sonra ceset, ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Motosiklet ise çekici yardımıyla otoparka götürüldü. Talihsiz sürücünün kazadan 20 gün önce ehliyet aldığı öğrenildi.

Gerede ilçesine bağlı Yağdaş köyünde meydana gelen yangında, ahşap bir
Sıradaki Haber Bolu’da ahşap ev çıkan yangında küle döndü