Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İsrail’den GKRY’ye lüks yatlarla uyuşturucu sevkiyatı iddiası: 126 kilogram ketamin ele geçirildi

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nde (GKRY) İsrail’den lüks yatlarla uyuşturucu taşındığı

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nde (GKRY) İsrail’den lüks yatlarla uyuşturucu taşındığı iddiasına yönelik operasyonda 126 kilo 630 gram ketamin ele geçirildi. 4 şüpheli tutuklandı.

GKRY’de uyuşturucuyla mücadele birimi, İsrail’den lüks yatlar aracılığıyla uyuşturucu kaçakçılığı yapıldığı ihbarı üzerine operasyon düzenledi. Soruşturma kapsamında, Larnaka ve Limasol’daki marina ve limanlardan uyuşturucu geçirildiği tespit edildi. Operasyonda Arap ve İsrailli 4 şüpheli gözaltına alındı ve mahkeme tarafından 8 gün süreyle tutuklu kalmalarına karar verildi.

Soruşturma sonucunda, İsrail’den Güney Kıbrıs’a uyuşturucu taşıdığı iddia edilen suç örgütünün faaliyetleri ortaya çıkarıldı. Uyuşturucuların lüks yatlarla getirilip Limasol ve Larnaka’daki limanlarda depolandığı bilgisi mahkemeye sunuldu. Ayrıca, uyuşturucuların Güney Kıbrıs’ta yaşayan İsraillilere satıldığı da belirtildi. Geçtiğimiz günlerde Limasol Limanı’ndan kısmen kokain ve esrar sokulduğu da soruşturmanın konusu oldu.

Polis, İsrailli bir şüphelinin evinde yapılan aramada uyuşturucu ve büyük miktarda nakit para ele geçirdi. Aynı operasyon kapsamında bir Arap şüphelinin evinde de ketamin bulundu. Şüphelilerin avukatlarının itiraz etmediği için mahkeme, 4 şüphelinin 8 gün süreyle tutuklu kalmasına hükmetti. Soruşturma devam ediyor.

ABD Başkanı Donald Trump, İrlanda ziyareti sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada
Sıradaki Haber Trump: “Zelenskiy, Rusya’nın dizel tesislerini vurmaktan vazgeçmeli”