Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir’de yılın en büyük kaçak içki operasyonu: 3 milyon 800 bin liralık kaçak içki ele geçirildi

İzmir’in Buca ilçesinde polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda, piyasa değeri yaklaşık

İzmir’in Buca ilçesinde polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 3 milyon 800 bin TL olan 23 bin 40 şişe kaçak içki ele geçirildi. Bu operasyon, İzmir’de bu yıl gerçekleştirilen en büyük alkollü içki operasyonu olarak kayıtlara geçti.
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda çalışmalarını sürdüren İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde kaçak içki ticaretini ve sevkiyatını engelleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, Buca ilçesindeki bir depoda büyük miktarda kaçak içki bulunduğu bilgisini aldıktan sonra operasyon başlattı. Gerçekleştirilen operasyonda, piyasaya sürülmek üzere hazırlanan 23 bin 40 şişe/litre kaçak içki ile 23 bin 323 sahte TAPDK bandrolü ve 46 bin 490 etiket ele geçirildi. El konulan kaçak içkilerin piyasa değerinin yaklaşık 3 milyon 800 bin Türk Lirası olduğu belirlendi.
Bu büyük baskın, 2026 yılı içerisinde İzmir’de alkollü içkilerin ele geçirildiği en büyük operasyon olarak kaydedildi. Operasyonla bağlantılı olduğu tespit edilen bir şüpheli gözaltına alındı ve hakkında adli işlem başlatıldı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, vefat eden Prof. Dr. İoanna
Sıradaki Haber AK Parti Sözcüsü Çelik’ten İoanna Kuçuradi için başsağlığı mesajı