Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Okul bahçesinde baba ve oğlunun darbedilip bıçaklanmasına ilişkin davaya devam edildi

Eskişehir’de bir okul bahçesinde yaşanan olayda 17 yaşındaki bir genç

Eskişehir’de bir okul bahçesinde yaşanan olayda 17 yaşındaki bir genç bıçaklandı ve babası darbedildi. Bu olayla ilgili olarak “kasten adam öldürmeye teşebbüs” suçundan yargılanan 3 tutuklu sanığın duruşmaları devam etti.
Olay, Odunpazarı ilçesinde bulunan bir okulun bahçesinde gerçekleşti. Daha önce husumet yaşayan taraflar arasında çıkan kavgada genç M.S.K. sırt ve kafa bölgesinden bıçaklandı, babası Mehmet M.K. ise darbedildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı baba ve oğlu Eskişehir Şehir Hastanesi’ne götürdü. Şüpheliler D.G. (19), E.D. (19) ve E.T. (19) polis tarafından gözaltına alındı ve tutuklandı.
Eskişehir Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu sanıkların ve avukatlarının duruşmaya katıldığı belirtildi. Sanıklardan D.G. savunmasında suçlamaları reddederek, arkadaşı için olay yerine gittiğini söyledi. Diğer sanık E.D. ise pişman olduğunu dile getirirken, E.T. suçsuz olduğunu iddia ederek tahliye talep etti.
Sanık avukatları, müvekkillerinin suça karışmadığını savunarak, mahkemeden adli kontrol veya tahliye talebinde bulundu. Mahkeme heyeti, eksik evrakların tamamlanması ve raporların beklenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Milas Belediye Başkanı
Sıradaki Haber Milas Belediyesi’ne operasyon şüphelileri adliyeye sevk edildi