Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

    Fenerbahçe Medicana, CEV Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finali garantiledi

    Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde PGE Grot Budowlani Lodz’u 3-1 yenerek çeyrek finale yükselmeyi garantiledi. Maç 94 dakika sürdü ve Sarı-lacivertliler liderliği elde etti.

    Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol

    Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda PGE Grot Budowlani Lodz’u 3-1 yenerek galip geldi. Sarı-lacivert ekip, bu zaferle birlikte grup liderliğini garantilerken aynı zamanda çeyrek finale yükselmeyi de garantiledi.

    Maç, Lodz Sport Arena’da oynandı ve Marco Van Zanten ile Mykhaylo Medvid hakemlik yaptı. PGE Grot Budowlani Lodz’un kadrosunda Enweonwu, Blagojevic, Grabka, Wilinska, Planinsec, Sobolska-Tarasova, Damaske, Justyna Lysiak gibi sporcular yer aldı ve takımın baş antrenörü Maciej Biernat’tı. Fenerbahçe ise Hristina Vuchkova, Aslı Kalaç, Ana Cristina, Bojana Drca, Magdalena Stysiak, Meliha Diken, Gizem Örge gibi oyuncularla sahaya çıktı. Fenerbahçe’nin baş antrenörü ise Marco Fenoglio idi.

    Maçın setleri sırasıyla 25-21, 19-25, 13-25, 24-26 sonuçlandı ve müsabaka toplamda 94 dakika sürdü.

    Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik
    Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”