Yerköy Haber Gazetesi

Abdullah Altıntaş aday adaylığını açıkladı

Abdullah Altıntaş aday adaylığını açıkladı
30 Kasım 2023 - 15:57
Abdullah Altıntaş, Milliyetçi Hareket Partisi Yerköy Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıkladı.
Çok Kıymetli Hemşehrilerim;
Hepinizin bildiği üzere 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek, Yerköy’ümüzün geleceği adına artık çok önemli bir dönüm noktası haline gelen mahalli idareler seçimleri yaklaşmaktadır. Çevremizdeki ilçelerle kıyaslandığında Yerköy’ümüzün artık kaybedecek zamanı, boşa geçirilecek bir vakti yoktur. Memleketimizin bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammülü kalmamıştır!..
Bu doğrultuda, gerek ailem gerekse siz hemşehrilerim ile yaptığım istişareler sonucunda, çocukluktan itibaren büyüyüp yetiştiğim Yerköy’ümüze olan ahde vefa borcumu ödemek ve siz kıymetli hemşehrilerimden gelen yoğun talep ve teveccühlerinizi de karşılıksız bırakmamak adına MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’den YERKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞI başvurumu bugün itibariyle “Bismillah” diyerek genel merkezimize yapmış bulunmaktayım.
Bu çerçevede Genel Başkanımız Bilge Liderimiz DEVLET BAHÇELİ Beyefendinin elini öpüp hayır duasını alarak, Genel Başkan Yardımcımız SADİR DURMAZ Bey ve Yozgat Milletvekilimiz İBRAHİM ETHEM SEDEF Bey’i makamlarında ziyaret ettim. Göstermiş oldukları ilgi, alaka ve misafirperverlikleri için kendilerine çok teşekkür ederim. Kendilerinin tüm hemşehrilerimize çok selamları var.
İçinizden biri olarak, sizlerden biri olarak, doğup büyüdüğüm Yerköy’e yakışan hizmetleri yapabilmek ve Yerköy’ümüzü çevremizdeki ilçelere gıpta ile bakmak yerine, kendisine gıpta ile bakılan bir ilçe yapmak adına bu süreçte parti gözetmeksizin tüm hemşehrilerimden desteklerini ve dualarını beklerim.
Bugünden itibaren “Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr” diyerek, geçmiş dönemde bıraktığımız yerden tekrar yola koyuluyoruz. Rabbim zorlaştırmasın, kolaylaştırsın inşallah. Öncelikle Allah’ın izni, sonra genel merkezimizin takdiri ve sonra da siz hemşehrilerimizin destekleriyle Yerköy’ümüze hizmet edebilme fırsatı bulduğumuz takdirde gelecek nesillerimize daha gelişmiş, daha güzel bir Yerköy bırakmak adına hemşehrilerimizle el ele vererek ve istişareyi hiç bir zaman elden bırakmayarak var gücümüzle çalışacağız. Biz çalışacağız, Yerköy kazanacak. İşimiz de Yerköy olacak, gücümüz de Yerköy olacak inşallah…
Ayrıca Yerköy’ümüze hizmetkâr olabilmek için aday adaylığı başvurusunda bulunan ve hepsi birbirinden kıymetli olan abilerim ve kardeşlerime, çıktığımız bu yolda, memleketimize hizmet etme yarışında başarılar diliyorum. Herkesin bilmesini isterim ki aday adayı olan başkanlarımla bizim ayrımız gayrımız yoktur, amacımız ortaktır, o da Yerköy’ümüze en güzel şekilde hizmet etmektir. Ben tüm samimiyetimle inanıyorum ki bu süreci partimize yakışır şekilde, bir demokrasi şöleni halinde geçirerek, bu sürecin sonunda herhangi bir kırgınlık veya küskünlüğe mahal vermeden diğer aday adayı arkadaşlarla yine ele ele omuz omuza verip adayımızın arkasında durarak yakışanı yapacağımızdan şüphem yoktur.
Bu düşüncenin bir tezahürü olarak bu noktada şahsım adına şimdiden önemle belirtmek isterim ki; aday adayı olan arkadaşlar içerisinden hangimiz aday olursak olalım, partimizin göstereceği adayın arkasında bir bütün olarak duracağımı ve sonuna kadar destekleyeceğimi şimdiden tüm kamuoyuna duyurmak isterim. Çünkü bizlerin ne koltuk sevdası ne de makam sevdası ile kaybedecek zamanı yoktur. Bu demokratik bir süreçtir ve Yerköy’ümüz hizmet beklemektedir.
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin. Rabbim çıkmış olduğumuz bu kutlu hizmet yolunda bizleri siz hemşehrilerimize karşı mahcup etmesin. Hayırlısıyla bizlere, sizlere hizmetkâr olmayı nasip etsin. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah!.. Sefer Bizden, Zafer ALLAH’tan…
Niyetimiz Hayr, Akıbetimiz de Hayr Olur İnşallah”dedi.   /ORHAN EKİNCİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır