Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Adana’da deprem “Uyuyorduk, beşik gibi sallandık”

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem,

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, sadece Adana’yı değil aynı zamanda Kahramanmaraş, Osmaniye, Kayseri ve Gaziantep’i de etkiledi. Şu ana kadar herhangi bir zarar bildirilmedi.

AFAD verilerine göre, Saimbeyli ilçesindeki depremin merkez üssü olarak belirlendi ve 04.02’de gerçekleşti. Sarsıntının yaklaşık 7 kilometre derinlikte meydana geldiği ve 5.0 büyüklüğünde olduğu bildirildi. Deprem, Saimbeyli’de yaşayan bazı vatandaşlar tarafından hissedildi.

AFAD tarafından yapılan açıklamada, “Adana’nın Saimbeyli ilçesinde meydana gelen ve Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye, Kayseri, Gaziantep illerinde hissedilen 5.0 büyüklüğündeki deprem sonrasında şu an için herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır. Sahada tarama çalışmaları devam etmektedir” denildi.

Deprem anında uyuyan İsmail Menteş, sarsıntıyı uykuda hissettiklerini belirterek, “Yatıyorduk, beşik gibi sallandık. Uyuyorduk. Kapının önüne dışarı çıktık. Fazla bir sallantı olmadı” şeklinde konuştu.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesindeki bir olayda, trafikte çıkan kavgada bir kişi
Sıradaki Haber Trafikte ‘yan bakma’ kavgasında kan aktı: 1 yaralı