Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ağrı Dağı’nda kaybolan Sevim Yılmaz’ın cesedi bulundu

Ağrı Dağı’nda tırmanış yaparken kaybolan 58 yaşındaki Sevim Yılmaz’ın cansız

Ağrı Dağı’nda tırmanış yaparken kaybolan 58 yaşındaki Sevim Yılmaz’ın cansız bedenine, arama çalışmalarının başlamasının üzerinden tam 3 ay 20 gün geçtikten sonra ulaşıldı. Sevim Yılmaz, 22 Mart Pazar günü Doğubayazıt ilçesindeki Ağrı Dağı’nda bir grupla zirve tırmanışı yaparken kaybolmuş ve arama kurtarma ekipleri hemen harekete geçmişti.

İhbar üzerine AFAD, Jandarma Arama Kurtarma ekipleri ve diğer kurtarma birimleri bölgeye sevk edilmiş ve 4 bin 700 metre rakımda mahsur kalan diğer dağcılar kurtarılırken Sevim Yılmaz’a ulaşılamamıştı. Yılmaz’ı bulma çalışmaları günlerce aralıksız devam etti ve en sonunda bir İHA tarafından cansız bedenine ulaşıldı.

Yapılan incelemeler sonucu bulunan cesedin kimliğinin kesinleştirilmesi için DNA testi yapılacağı ve sonuçların Sevim Yılmaz’a ait olup olmadığını ortaya koyacağı bildirildi. Cesedin bulunduğu noktadan alınarak Ağrı Dağı’ndan indirilmesi için çalışmalar başlatıldı.

Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesinden denize gitmek için Samsun’a seyahat eden bir
Sıradaki Haber Yüzmek için denize giderken kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti