Yerköy Haber Gazetesi

AK Parti Yerköy Belediye Başkan A. Adayı Aziz Başak, “Yerköy’ümüz için el birliğiyle hizmet etmeye hazırız.”

AK Parti Yerköy Belediye Başkan A. Adayı Aziz Başak, “Yerköy’ümüz için el birliğiyle hizmet etmeye hazırız.”
14 Aralık 2023 - 14:46

Yozgat İl Genel Meclis Üyesi ve Mali Müşavir Aziz Başak,  Yerköy’e AK belediyeciliği buluşturmak için yola çıktığını söyledi.

AK Parti’nin Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda Yerköy’e hizmet etmek için yola çıktığını dile getiren A. Adayı Aziz Başak “Yolumuz açık, kalbimiz bir, Yerköy’ümüz için el birliğiyle hizmet etmeye hazırız. Bu kutlu yolda,” dedi.

Her şeyden önce kalpleri fethetmenin mücadelesini vereceğini belirten Başak, yaptığı açıklamada, “Türkiye’mizin 100. Yılı’nda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti Teşkilatımızla Yerköy’ümüze daha fazla hizmet sunmak, geleceğe umutla bakmamızı sağlamak adına aday adayı oldum. Bizler, sadece aday değil, aynı zamanda birer Yerköy sevdalısıyız. Bu sevda ile çıkılan her yol, daha güzel, daha yaşanabilir bir Yerköy için bir adım daha atmaktır. Hedefimiz bellidir, amacımız nettir. Yerköy’ümüze ve insanımıza hizmet etmek, onların yaşam kalitesini yükseltmek için çıktığımız bu yolda, AK kadroların önderliğinde ülkemize kazandırmak”

“Yerköy’ü daha aydınlık yarınlara ulaşması için bu yola çıkmanın gururunu yaşıyorum” diyen Başak, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Yerköy AK Teşkilatımızla birlikte hizmet etmek için, Belediye Başkan aday adaylığı başvurumu gerçekleştirdim”

Başak, “Sokaklarında büyüdüğümüz Yerköy’ümüz için çok daha iyi ve çok daha güzel şeyler yapabileceğim inancıyla, yıllarca gururla ve onurla mensubu olduğum, bir dönem ilçe başkan yardımcılığı, bir dönem ilçe başkanlığı yaptığım şu anda da il genel meclis üyesi olduğum AK Parti’den, Yerköy Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurumu bugün itibarıyla yapmış bulunmaktayım. Bütün hemşerilerimizden dua ve desteklerinizi beklerim. Saygılar sunarım. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah. Niyet hayır, akıbet hayır olsun” şeklinde konuştu.

 

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır