Esenyurt İlçesi’nde Alkollü Adam Tehlikeli Bir Durum Yarattı
İstanbul’un Esenyurt ilçesinde bir adam, alkolün etkisiyle çıkardığı olaylarla çevrede endişe yaratmaya devam ediyor. Her gün farklı bir esnafı hedef alarak iş yerlerinde sorun çıkaran şahıs, dün gece ise bir kadına bıçak çekerek saldırmaya kalkıştı. Alkolün etkisiyle küfürler savurup tehditlerde bulunan adam, aniden cebinden çıkardığı bıçakla kadına saldırmak amacıyla koşmaya başladı, ancak ayağı kayıp düştü. Bu korku dolu anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Olay, dün akşam saatlerinde Piri Reis Mahallesi’nde yaşandı. Esnafın verdiği bilgiye göre, her gün sarhoş bir halde dışarı çıkan adam, çevresindeki esnafla tartışmalar yaşamaktaydı. Dün akşam ise bir esnafa aniden saldırarak bağırmaya başladı. Kadının tepki göstermesiyle öfkesini iyice artıran alkollü adam, küfürler ve tehditler savurmaya devam etti. Bir anda cebinden çıkardığı bıçakla kadına doğru ilerledi. Alkolün etkisiyle dengesini kaybeden adam yere düşerek dondurma dolabına çarptı. Diğer esnafın müdahalesi sonucu olay yerinden uzaklaşırken, yaşananlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay sırasında yaşananları anlatan esnaflardan Mine Sanır, “Sürekli alkollü bir adam burada rahatsızlık veriyor. Dün gece bıçakla saldırmaya kalkıştı ama ayağı kayınca düştü. Her gün bu tarz olaylar yaşıyoruz, artık can güvenliğimiz kalmadı” dedi.
Benzer olaylardan muzdarip olan esnaflardan Veli Ferit ise, “Her gün aynı şahısla karşı karşıya kalıyoruz. Alkol alıp saldırganlaşıyor, dün bir esnafa bıçak çekmek istedi. Bu durum artık dayanılmaz hale geldi, ne yapacağımızı bilemiyoruz. Ailesi de yardımcı olamıyor, gerçekten bıktık” şeklinde konuştu.
