Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Alkollü şahıslar polisi çileden çıkardı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, alkollü bir şekilde araç kullanan 5 kişi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, alkollü bir şekilde araç kullanan 5 kişi polis ekipleri tarafından durduruldu. Araçtan indirilen bu kişiler, sürekli konuşarak polis ekiplerini meşgul etmeye çalıştı ve trafik polisinin sabrını zorladı. Sürücünün 1.74 promil alkollü olduğu belirlendi ve hem sürücüye hem de araç sahibine toplamda yaklaşık 110 bin TL para cezası kesildi.
İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, devriye görevi sırasında şüphelendikleri 15 KC 792 plakalı aracı durdurdu. Yapılan kontrolde, araçta bulunan sürücü ve 4 yolcunun da alkollü olduğu tespit edildi. Araçtan indirilen 5 kişi, işlem sırasında sürekli konuşarak polisleri meşgul etmeye ve oyalamaya çalıştı. Bir kişinin, “Beni alın. Aracı bağlamak vicdanına kalmış bir şey” şeklindeki sözleri üzerine polis ekipleri, bu kişileri susmaları konusunda uyardı.
Yapılan kontrollerde, sürücü Oktay Y.’nin (53) alkollü olduğu belirlendi ve 1.74 promil alkollü olduğu tespit edildi. Sürücüye ehliyetsiz araç kullanmaktan 40 bin TL, alkollü araç kullanmaktan 25 bin TL ve muayenesiz araç kullanmaktan 5 bin 662 TL olmak üzere toplamda 70 bin 662 TL idari para cezası kesildi. Araç sahibine de ehliyetsiz bir kişiye araç kullandırdığı gerekçesiyle 40 bin TL para cezası uygulandı.
Polis ekiplerinin devam eden işlemleri sırasında, alkollü kişilerin sergilediği tavrın dikkat çekici olduğu belirtildi.

Bursa’nın Orhaneli ilçesinde seyir halindeki bir araç, bilinmeyen bir nedenden
Sıradaki Haber Bursa’da otomobil alevlere teslim oldu