Yerköy Haber Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

ALTIN MADALYA KAZANDI

ALTIN MADALYA KAZANDI
19 Şubat 2024 - 13:52

Yozgatlı  milli sporcu Enbiya Taha Biçer 11.Turkish Open Taekwondo turnuvasında şampiyon oldu.

Yozgatlı milli sporcu Enbiya Taha Biçer taekwondo şampiyonasında rakiplerini tek tek eleyerek şampiyon olması Yozgatta büyük sevinç yarattı..

Yozgatlı Taha, 87 kilo kategorisinde mücadele ederek zirveye çıkıp altın madalya almaya hak kazanarak kazandığı başarı hem Yozgat, hem de ülkemiz adına gurur kaynağı oldu.

Milli taekwondocu Enbiya Taha, büyük emek ve disiplin gerektiren uluslararası turnuvada Türkiye’yi temsil etmek ve şampiyon olmaktan onur duyduğunu ifade ederek, “Kazandığım bu madalyayı bana destek olan herkese, aileme, beni yetiştiren hocalarıma, Yozgatlı ve Sorgunlu hemşerilerime armağan ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır