Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Amasya’da lunaparkta korkunç kaza: 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Amasya’da bir lunaparkta ranger adı verilen bir oyun kabininin genç

Amasya’da bir lunaparkta ranger adı verilen bir oyun kabininin genç bir çalışana çarpması sonucu ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan genç maalesef yaşamını yitirdi.
Hızırpaşa Mahallesi’ndeki lunaparkta ranger olarak bilinen bir oyun aleti, 20 yaşındaki Burak Kırıkçı’nın kafasına çarpmasıyla trajik bir kaza yaşandı. Oyun aleti, çalışanın üzerine binmesiyle ani bir hareketle başladı ve genç adam yaralandı. Çevredekilerin yardımıyla kanlar içinde hastaneye kaldırılan Kırıkçı, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri de olay yerine gelerek inceleme başlattı.
Amasya Valiliği, yaşanan bu acı olayla ilgili olarak adli ve idari soruşturmanın başlatıldığını duyurdu.
Olayı gören bir vatandaş olan Osman Hicin, “Kabin genç adamın başına çarptı. Ambulans geldi ve onu hastaneye götürdüler. Ne yazık ki vefat ettiğini öğrendik.” şeklinde konuştu.

Aksaray polisi, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla şehir genelinde
Sıradaki Haber Aksaray polisi şok uygulamalarla şehir genelinde denetim yapıyor