Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ankara’da beton mikseri otomobille çarpıştı: 1’i ağır 5 yaralı

Ankara’da meydana gelen trafik kazasında bir beton mikseri ile bir

Ankara’da meydana gelen trafik kazasında bir beton mikseri ile bir otomobil çarpıştı ve toplamda 5 kişi yaralandı, bunlardan birinin durumu ağır. Kazanın Mamak ilçesi Akşemsettin Mahallesi’nde, Doğukent Caddesi ile 1090. Sokak’ın kesiştiği noktada olduğu belirtildi. Otomobil ile beton mikserinin çarpışması sonucu otomobil kaldırıma çıkarıldı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan otomobil sürücüsü, sıkıştığı yerden kurtarılarak diğer yaralılarla birlikte hastaneye kaldırıldı. Beton mikseri sürücüsü ise gözaltına alındı ve kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kazayla ilgili konuşan çevre esnaflardan İlker Duman, “Kamyonun yukarıya çıktığını gördüm. O arada da sokak kesiminde otomobilin indiğini gördüm. Otomobil inerken çok hızlıydı ama yoldan karşıya geçmeye çalışıyordu galiba. Kamyonun da hızlı gelmesiyle beraber çarpışma meydana geldi. Kamyon sürücüsü çarptığını fark etmedi. Önünde sürükledikten sonra frene bastı ve o şekilde durabildi” dedi.

İlker Duman, bölgede sürekli kazalar yaşandığını belirterek, “Ne yazık ki bu caddede haftada 4-5 defa kaza oluyor. Yönetmelikte karşıya geçişin yasak olması gerektiği belirtiliyor. Burada karşıya geçen her zaman suçlu. Bu nedenle burada sürekli karmaşa yaşanıyor. Çözüm bulunmazsa daha fazla can kaybı yaşanabilir” açıklamasında bulundu.

Duman, kazada yaralananların durumunu da aktararak, “Araç sürücüsünün durumu ağırdı, bilinci kapalıydı ve yaralıydı. Bir diğer yaralı komşumuzdu ve durumu ağırdı. Küçük bir çocuk da yaralılar arasındaydı. Umuyoruz ki ciddi bir durumları olmaz. Bu yol gerçekten tehlikeli. Kesinlikle çözüm bulunmalı” dedi.

İlker Duman, “Bu yolda kesin çözüm ışık veya kasis yapılmasıdır. Uyarı sistemleri yetersiz. Soruna kalıcı çözüm bulunmalı ve can kaybı yaşanmamalı” şeklinde uyarılarda bulundu.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, kent genelinde
Sıradaki Haber Elazığ’da motosiklet sürücülerine sıkı denetim