Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ankara’daki kedi hırsızlığı kameraya yansıdı

Ankara’da Murat Kızılaslan’ın sahipli kedisi çalındı. Güvenlik kamerasında görüntülenen hırsız için şikayetçi olan Kızılaslan, kedisini bulana ödül vereceğini belirtti. Kızılaslan, canlılara zarar verilmemesi konusunda uyarıda bulundu.

Ankara'da Murat Kızılaslan'ın sahipli kedisi çalındı. Güvenlik kamerasında görüntülenen hırsız

Ankara’da, kamera kayıtlarına yansıyan bir olayda, sahipli bir kedinin kuyruğundan tutularak çalınmasıyla ilgili şüpheli görüntüler ortaya çıktı. Olay, Yenimahalle ilçesindeki İvedik Caddesi’nde yaklaşık bir hafta önce meydana geldi. Kedinin sahibi Murat Kızılaslan’a ait olan 6 aylık ‘Duman’ isimli kedi, hırsızın dikkatini çekmiş ve kuyruğundan tutularak çalınmış. Kızılaslan, kedisini bulamayınca güvenlik kameralarını inceleyerek olayı fark etti. Hırsızlık şüphelileri hakkında şikayetçi olduğunu belirten Kızılaslan, kedisini geri getirene ödül vereceğini açıkladı.

Olayla ilgili konuşan Kızılaslan, yaşadıklarını şu sözlerle dile getirdi: “Kedimiz sokakta dolaşıyordu, ben içeriye girdim ve birkaç dakika sonra kediyi göremedim. Bir aracın hızla uzaklaştığını gördüm. Güvenlik kamerası kayıtlarında kedimi çalan kişiyi gördüm. Polise bildirimde bulundum ve diğer güvenlik kamera görüntülerinin inceleneceği bilgisini aldım. Hırsız kötü niyetli olabilir, ancak kediyi geri getirene ödül vereceğim. Bu olay beni çok üzdü, sanki çocuğumu kaybetmişim gibi hissediyorum. Hırsızı tanımıyoruz, önce kediyle ilgilenmeye çalıştı, ardından kuyruğundan tutarak götürdü. Araç plakasının da onlara ait olduğunu öğrendim. Lütfen kimse canlılara zarar vermesin. Canlılar çalınmaz, onlara zarar gelmesin.”

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir minibüsün kontrolden çıkarak kamyonete çarpması sonucu
Sıradaki Haber Ankara’da minibüs kamyonetle çarpıştı: 5 yaralı