Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ankaralılar sıcak havanın tadını çıkardılar

Ankara’nın Gölbaşı Sahil Parkı, güneşli havadan faydalanmak isteyen Ankaralılar tarafından ziyaret edildi. Vatandaşlar, sahilde güneşlendi, yürüyüş yaptı ve tekne turlarına katılarak sıcak havanın keyfini çıkardı. Gölbaşı’nın huzurlu atmosferi, ziyaretçilere tatil hissi yaşattı.

Ankara'nın Gölbaşı Sahil Parkı, güneşli havadan faydalanmak isteyen Ankaralılar tarafından

Ankara’da hava sıcaklığının artmasıyla beraber, Gölbaşı Sahil Parkı’nda yoğun bir ziyaretçi akını yaşandı. Ankaralılar, hafta sonunu değerlendirmek amacıyla güneşli havanın keyfini çıkarmak için parkı tercih etti. Sahil parkında güneşlenen, yürüyüş yapan ve tekne turlarına katılan vatandaşlar, sıcak havanın tadını çıkardılar.
Tekne turuna çıkan bazı ziyaretçiler, uzun bir süredir böyle güzel bir havayı beklediklerini ifade ederek, “Şehir hayatının stresinden uzaklaşmak ve doğayla iç içe olmak gerçekten harika. Gölbaşı’nın sakin atmosferi bize adeta tatil havası yaşattı” yorumunda bulundular.
Gölbaşı Belediyesi’nin yürüttüğü düzenleme ve artırılan hizmetler de ziyaretçilerden tam not aldı. Çocuklar oyun alanlarında eğlenirken, aileler piknik yaparak keyifli vakit geçirdiler.

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir minibüsün kontrolden çıkarak kamyonete çarpması sonucu
Sıradaki Haber Ankara’da minibüs kamyonetle çarpıştı: 5 yaralı