Kırklareli ilinde bir parkta eski eşinin silahlı saldırısında hayatını kaybeden annenin ardından tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 4 yaşındaki Öykü Naz Kumsar, Pınarhisar ilçesine bağlı Yenice köyünde annesiyle defnedildi.
Olay, Kırklareli’nin Demirtaş Mahallesi Muzaffer Ender Caddesi’ndeki mahalle parkında gerçekleşti. Boşandığı Çisem Çalkantı ile karşılaşan Yusuf Kumsar, tabancayla eski eşi ve 4 yaşındaki kızı Öykü Naz Kumsar’a ateş ederek kaçtı.
Acı olayda ağır yaralanan anne ve kızı, sağlık ekiplerince müdahale edildikten sonra Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Çisem Çalkantı, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan Öykü Naz Kumsar ise ileri tedavi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.
Yoğun bakımda mücadele veren Öykü Naz Kumsar, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Küçük kızın cenazesi, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nden alınarak Yenice köyündeki camide kılınan cenaze namazının ardından annesinin yanına defnedildi. Ölümcül saldırının ardından kaçan Yusuf Kumsar ise daha sonra boş bir arazide ölü bulundu. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.
