Hatay’ın Antakya ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen asayiş denetiminde 596 kişi ve 199 araç kontrol edildi ve çeşitli suçlardan aranan 14 kişi yakalandı.
Antakya genelinde 2 Eylül tarihinde gerçekleştirilen asayiş uygulaması, Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kamu düzeninin korunması ve suçla etkin mücadele amacıyla 19.30-20.30 saatleri arasında yapıldı.
Yapılan kontrollerde; bir kişi kayıp olarak aranırken, tehdit suçundan hüküm giymiş bir kişi, yağma suçundan firari 2 kişi, dolandırıcılık suçundan firari 6 kişi, cinsel taciz suçundan firari 1 kişi, tehdit-hakaret suçundan firari 2 kişi ve resmi belgede sahtecilik suçundan firari 1 kişi olmak üzere toplam 14 kişi yakalandı ve gözaltına alındı.
Yakalanan şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı.
