Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bir ormanlık alanda bir kişinin cansız bedeni bulundu ve olayı duyan yakınları büyük üzüntü yaşadı. Olay, Kuşkavağı Mahallesi Belediye Caddesi üzerinde, saat 11.00 civarında gerçekleşti. Ormanlık alanda bir ağacın dibinde hareketsiz yatan bir kişiyi gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine gelerek şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.
Olayın ardından, Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ile Olay Yeri İnceleme Ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemede, yaşamını simit satışı yaparak sürdüren 47 yaşındaki Şeref K.’nin hayatını kaybettiği tespit edildi. Polis, intihar ihtimalini de göz önünde bulundururken, şahsın ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedin Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmasına karar verildi.
Haber alan Şeref K.’nın yakınları acı içinde kederlendi. Şeref K.’nın annesi ve akrabaları büyük üzüntü yaşarken annenin feryatları duyanları yüreklerinden vurdu. Annenin “Oy Şerefim, son bir kez göreyim. Yapma Şerefim” sözleri, çevredekilerin içini dağladı. Acılı anne ve ailesi, yakınları tarafından ancak güçlükle sakinleştirilebildi.
