Antalya’nın Serik ilçesinde dün akşam saatlerinde kaybolan 6 yaşındaki erkek çocuğu arama çalışmaları devreye soktu. Küçük çocuk, 8 saat sonra evinin bahçesinde karton yığınlarının içinde uykuya dalmış halde bulundu. Sağlık durumu iyi olan çocuk, ailesine teslim edildi.
Olay, Serik ilçesine bağlı Gedik Mahallesi Karakoyunlar mevkiinde yaşandı. 6 yaşındaki Bünyamin Ç.’nin aniden ortadan kaybolması üzerine ailesi endişelenerek kendi çabalarıyla arama başlattı. Ancak sonuç alınamayınca durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi.
Polis ve AFAD ekipleri ihbarın ardından bölgeye sevk edilerek arama çalışmalarına başladı. Vatandaşların da katıldığı aramalar sonucunda küçük çocuk, evinin bahçesindeki karton yığınlarının arasında uyurken bulundu.
Minik çocuğun bulunmasıyla birlikte bir kişinin aileye, “Gözünüz aydın, gözünüzü de çocuğunuzun üstünden bir daha ayırmayın” şeklinde sözler sarf ettiği görüldü.
Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, gerekli kontroller yapıldıktan sonra ailesine teslim edildi.
