Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Antalya’daki baba ocağına izne gelen 23 yaşındaki yedek subay hayatını kaybetti

Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde fizyoterapist olarak çalışan 23

Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde fizyoterapist olarak çalışan 23 yaşındaki yedek subay Ali Can, rahatsızlığı sebebiyle hastanede tedavi gördükten sonra 3 gün önce Antalya’nın Serik ilçesindeki ailesinin yanına gitmiş ve orada yaşamını yitirmiştir.

Genç yedek subay Ali Can, Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde mesleğini icra ederken uzun süredir tedavi görüyordu. Tedavisinin ardından izne ayrılarak geçtiğimiz günlerde Antalya’ya giden Ali Can, dün akşam ansızın rahatsızlanmıştır. Hemen Serik Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç subay, durumu ağırlaşınca Antalya Şehir Hastanesi’ne sevk edilmiştir. Tüm müdahalelere rağmen Ali Can kurtarılamamıştır.

Ali Can’ın vefatı, ailesi ve sevdiklerini derin bir üzüntüye boğarken, genç subayın cenazesi bugün Kayaburnu Mahallesi Mezarlığı’nda dualar eşliğinde toprağa verilmiştir. Cenaze namazına, Serik Kaymakamı Dr. Cemal Şahin, ilçe protokolü, aile fertleri ve çok sayıda vatandaş katılmıştır. Bekar olduğu öğrenilen Ali Can’ın, daha önce lenf kanseri tedavisi gördüğü ortaya çıkmıştır. Ali Can’ın annesi Fatma Can’ın 2021 yılında kanserden kaybettiği bilgisi de paylaşılmıştır. Serik’te esnaflık yapan baba İsmail Can, oğlunun toprağa verilirken büyük bir üzüntü yaşamıştır. Acılı babanın ayakta durmakta güçlük çektiği, sevdiklerinin desteğiyle teselli edilmeye çalışıldığı belirtilmiştir. Genç yaşta yaşamını yitiren Ali Can’ın ölümü, ailesi ve Serik ilçesinde derin bir üzüntüye sebep olmuştur.

Manisa’nın Salihli ilçesinde, D300 karayolunda elektrikli bisiklet (Ekobis) ile motosikletin
Sıradaki Haber Salihli’de ekobis ve motosiklet çarpıştı: 3 yaralı