Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Araçta ölü bulunmuştu, 2 yıl sonra eşini “kasten öldürme” suçlamasıyla hakim karşısına çıktı

Tokat’ın Turhal ilçesinde 2 yıl önce Muhammed Köseoğlu’nun aracında silahla

Tokat’ın Turhal ilçesinde 2 yıl önce Muhammed Köseoğlu’nun aracında silahla vurularak ölü bulunmasıyla ilgili dava kapsamında, cinayet suçlamasıyla yargılanan eşinin tutuksuz olarak mahkemeye çıktığı bildirildi.
Turhal ilçesinde 23 yaşındaki Muhammed Köseoğlu’nun aracında hayatını kaybettiği olayla ilgili ilk duruşma Zile Adliyesi 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Köseoğlu’nun eşi olan Ş.S.K. cinayet şüphesiyle yargılandığı duruşmaya katıldı.
Duruşmada tutuksuz yargılanan Ş.S.K., suçlamaları reddederek olayın cinayet olmadığını ve kocasının intihar ettiğini savundu. Eşinin kendisiyle araç içerisinde tartıştığını ifade eden Ş.S.K., “Tartışma esnasında eşim kendini vurdu. Ben silahın nerede olduğunu görmedim” şeklinde konuştu.
Daha önceki iddianamede, maktulün sağ göğüs bölgesine bitişik atışla vurulduğu belirtilmiş, silah üzerinde parmak izi bulunmamış ancak şüphelinin el svaplarında baruta rastlanmıştı.
Mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi ve delillerin değerlendirilmesi için duruşmayı 26 Haziran tarihine erteledi.
Davayla ilgili açıklamalarda bulunan Muhammed Köseoğlu’nun avukatı Ertuğrul Yılmaz, “Benzer dosyalarda kadın maktul olduğunda genellikle erkek sanık tutuklanır. Ancak somut olayda şüphelinin delilleri gizlediği açıkken tutuklama yapılmamıştır. Bu durum Anayasal eşitlik ilkesine aykırıdır” şeklinde konuştu.

Erbaa ilçesinde bir apartman dairesinde meydana gelen yangın büyük bir
Sıradaki Haber Tokat’ta apartman dairesinde yangın: Dumandan etkilenen anne ve çocukları balkondan tahliye edildi