Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

    Arasta Sincan’da Bengü ve Mustafa Taş konseri

    Sincan Belediyesi’nin düzenlediği Arasta Sincan konserinde Bengü ve Mustafa Taş sahne aldı. Gençler coşkulu bir gece yaşadı. Belediye Başkanı Murat Ercan, gençler için meydanı inşa ettiklerini belirtti ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

    Sincan Belediyesi'nin düzenlediği Arasta

    Sincan Belediyesi’nin düzenlediği etkinlik kapsamında, Arasta Sincan meydanında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu Bengü ve Mustafa Taş konserleriyle doruğa çıktı.
    Gençler, Arasta Sincan meydanını doldurarak konseri coşkuyla izledi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da gençlerle birlikte heyecanına ortak oldu. Sanatçı Mustafa Taş önce sahneye çıkarak Sincanlılara hitap etti, ardından Bengü konseriyle unutulmaz anlar yaşattı.
    Başkan Ercan, Arasta Sincan’ın gençler için özel olarak inşa edildiğini belirterek, “Geleceğimizin teminatı gençlerimiz, Arasta Sincan’da bir araya geldi ve coşkusunu burada yaşadı. Şehrimizin yeni gözdesi Arasta Sincan’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Bengü ve Mustafa Taş gibi kıymetli sanatçıların konserleriyle unutulmaz bir gün geçirdik. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese ve katılımcılara teşekkür ederim” dedi.
    Konser sonrasında Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, sanatçılarla birlikte fotoğraf çektirdi.

    TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar,
    Sıradaki Haber TZOB Başkanı Bayraktar: “İçinde bulunduğumuz hasat döneminde çiftçilerimiz kuraklıkla nedeniyle yüzde 85’lere varan oranda verim düşüklüğüyle yüzleşmiştir”