Yerköy Haber Gazetesi

ATEŞ SÜRÜCÜ KURSUNDAN TOGG İLE EĞİTİM

ATEŞ SÜRÜCÜ KURSUNDAN TOGG İLE EĞİTİM
19 Şubat 2024 - 12:09

Yozgat’ta bir ilke imza atan Ateş Eğitim Kurumları, yerli ve milli araç olan TOGG ile eğitim verecek.

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu tarafından geliştirilen ve duyurulduğu ilk günden beri büyük bir heyecanla beklenen TOGG T10X modeli yollardaki yerini almaya başladı.

Ateş Eğitim Kurumları Kurucusu Okan Ateş, Ateş Eğitim Kurumları olarak sürücü belgesi almak isteyenler için Yozgat’ta aracın sergilendiğini belirterek, sürücü kursu adaylarından başarılı olan ve otomatik vites araç ehliyeti almak isteyen sürücülere sürpriz yaptıklarını belirterek adaylara TOGG ile eğitim vermeye başladıklarını söyledi.

Okan Ateş, “Böyle bir yerli ve milli aracımıza sahip olduğumuz için çok mutluyuz, çok gururluyuz. Şimdi aracımız gerçekten milli ve yerli olması hasebiyle gurur duyulacak bir araba. İnşallah bunu yakında Anadolu’nun bütün illerinde görebiliriz. Halkımızın ve müşterilerimizin bize çok iyi tepkileri var. Halkımız kısacası bunu sahiplendi ve sahiplenecek. Halkın sahiplenmesi gücümüzü ve markanın değerini arttıracağını düşünüyorum. Şimdiden Togg ile eğitim alacak tüm sürücü adaylarımıza başarılar diliyorum”dedi.

Yerli ve Milli araç sayısının az olması sebebiyle otomatik vites kullanabilen kursiyerlerimiz Togg kullanma keyfini yaşama imkanı bulurken, diğer sürücü adaylarımız ise arka koltukta da olsa yine togg ile yolculuk yapmanın keyfini yaşıyor.  Haber : Orhan Ekinci

 

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır