Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bahçeli’den AK Parti’nin kongresine anlamlı hediye

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti’nin 8. Olağan Büyük Kongresi’ne özel çiçek aranjmanı gönderdi. Türk bayrağını simgeleyen çerçevede 1071 gül ve 1453 karanfil kullanıldı. Kongrede 23 canlı beyaz orkide de yer aldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti'nin 8. Olağan Büyük

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli, AK Parti’nin 8. Olağan Büyük Kongresi’ne milli birlik ve kardeşliği temsil eden özel bir çiçek düzenlemesi gönderdi. Bahçeli, Ankara Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen kongreye özel olarak hazırlanmış çiçek aranjmanını iletti.
1000 canlı gül ile 1500 canlı karanfilin bir araya getirilmesiyle Türk bayrağını oval şeklinde temsil eden çerçeve, AK Parti’nin renkleri olan beyaz, mavi ve turuncu tonlarıyla çevrelendi. Ayrıca, AK Parti’nin kuruluşunun 23. yıl dönümü anısına 23 adet canlı beyaz orkide de bu özel aranjmanda yer aldı.

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir minibüsün kontrolden çıkarak kamyonete çarpması sonucu
Sıradaki Haber Ankara’da minibüs kamyonetle çarpıştı: 5 yaralı