Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bakan Güler: “Ordumuz, dünyanın önde gelen güçlerinden biri olma vasfını açıkça ortaya koymaktadır”

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, terfi eden personelin yeni rütbelerini takdim etti. Bakan, ordunun teknolojik kabiliyetleriyle dünya güçlerinden biri olduğunu vurgulayarak, Türkiye’nin güçlü ve caydırıcı bir orduya sahip olmasının önemini belirtti. Güler, terörle mücadelede kararlı olduklarını ve ülkeyi terör belasından kurtaracaklarını ifade etti.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, terfi eden personelin yeni rütbelerini

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ordularının dünyanın önde gelen güçlerinden biri olduğunu belirtti, çünkü SİHA’lardan milli gemilere, hava savunmadan elektronik harp sistemlerine kadar modern teknolojik kabiliyetleriyle birleştiğinde ülkelerinin gücünü açıkça ortaya koyduklarını ifade etti.

Milli Savunma Bakanlığı’nda bir üst rütbeye terfi eden personel için düzenlenen törene Bakan Yaşar Güler’in katıldığı belirtildi. Atatürk Kültür Sitesi’ndeki bu törene Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Metin Tokel, Bakan Yardımcıları Şuay Alpay, Alpaslan Kavaklıoğlu, Bilal Durdalı, Musa Heybet ve Bakanlık personeli de katıldı.

Bakan Güler, terfi eden personele yeni rütbelerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, törenin aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetleri Günü ile büyük zaferin 103’üncü yıl dönümünü kutladıklarını belirtti. Güler, tarihi zaferlerin önemine vurgu yaparak, yeni rütbelerin kendilerine, ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine hayırlı olmasını diledi.

Bakan Güler, tarihin ağustos ayında birçok zaferin yaşandığını hatırlatarak, Türk milletinin tarihe damga vurmuş mücadelelerini ve zaferlerini gururla anmaya devam edeceklerini ifade etti. Aynı zamanda, ordunun gücüne vurgu yaparak, güçlü bir orduya sahip olmanın Türkiye için ne kadar hayati olduğunu belirtti.

Terörsüz bir Türkiye için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Güler, Türkiye’nin güçlü olması gerektiğini vurgulayarak, kaotik dönemde ve artan tehditler karşısında caydırıcı bir orduya sahip olmanın önemini vurguladı. Bakan Güler, ordularının teknolojik kabiliyetlerinin Türkiye’yi dünyanın önde gelen güçlerinden biri yaptığını ifade etti.

Terfi eden personele yeni rütbeleri verilirken, Bakan Güler ve diğer üst düzey askeri yetkililer tarafından bu görev dağılımı gerçekleştirildi.

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir minibüsün kontrolden çıkarak kamyonete çarpması sonucu
Sıradaki Haber Ankara’da minibüs kamyonetle çarpıştı: 5 yaralı